Kategóriák

Termékajánló

Látogató számláló

6
0
5
8
1
0
0

Fontos

Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakhoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetősége van rá kérjük jelezze az ügyfélszolgálatunknak. 

Az ilyen téves árral megjelent termékeket nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Lansinoh, mOmma, Clevamama szakbolt


Termék részletekClevamama babapozicionáló

Clevamama babapozicionáló
  • Clevamama babapozicionáló
  • Clevamama babapozicionáló
- A Clevamama pozicionáló fokozza babád megkönnyebbülését a reflux (bukás), bélgörcs és orrdugulás okozta kellemetlenségektől és segíti az emésztést.
- Biztonságosra tervezték, a kartámaszok segítségével gyermeked biztonságos helyzetben marad.
- Az átlélegző Airflow külső huzat elvezeti a nedvességet és növeli a légáramlást, alapja csúszásmentes, mosógépben mosható.
- A belső huzat víztaszító, levehető.
- A Dublini Trinity College legújabb kutatásai bizonyították, hogy a ClevaFoam használata jelentősen csökkenti a lapos fejűséget ami gyakori a csecsemőknél.
- Tudományos kutatások bizonyították, hogy a ClevaFoam 50%-kal csökkenti a baba koponyájára nehezedő nyomást, 80%-kal növeli az alátámasztási felületet hanyatt fekvésnél.
- A lapos fejűség egy olyan állapot amikor a baba feje hátul vagy oldalt ellaposodik.
- Ez gyakori probléma amióta az ajánlott testhelyzet, a háton fekvés.
- A háton fekvés kampány bizonyítottan csökkenti a bölcsőhalál (SIDS) előfordulását, emiatt kiemelten ajánljuk, hogy kövesd a SIDS szervezet irányelveit.
  • Cikkszám
    91-472038