Kategóriák

Termékajánló

Látogató számláló

5
6
0
4
5
4
6

Fontos

Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakhoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetősége van rá kérjük jelezze az ügyfélszolgálatunknak. 

Az ilyen téves árral megjelent termékeket nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Lansinoh, mOmma, Clevamama szakbolt


A képre kattintva útvonaltervezés! Joie babakocsik Todi babaszaba Joie autósülések Timba babaszoba Petite-Mars babakocsik Philips AVENT termékek

Termék részletekTOMY Légzésfigyelő készülék #TSP500

-16%
TOMY Légzésfigyelő készülék #TSP500
18 990 HUF
Akció: 15 990 HUF
Kezdete: 2020.10.30   A készlet erejéig!
A TOMY légzésfigyelő készüléket kifejezetten arra fejlesztették ki, hogy ellenőrizzék a baba legcsekélyebb mozdulatát/légvételét is.

- Azokban a korai hónapokban, amikor a fiatal csecsemők egy szobában alszanak a szülőkkel, optimális nyugalmat biztosít, mert folyamatosan figyeli a mozgást hallható lágy „kattogó" hanggal és fényjelzéssel.
- Függetlenül attól, hogy baba egy mózes kosárban vagy gyermekágyban alszik, a szülők pihenhetnek - abban a biztos tudatban, hogy ha a baba mozgása/légvétele leáll, a készülék riaszt 20 másodperc után.
- A TOMY szenzorpadját helyezzük a baba matraca alá, ami érzékeli a baba minden mozgását.
- A fény kijelző és állítható kattogó funkció hangerő szabályozója kényelmet kínál, hogy a baba nyugodtan alszik.
- A TOMY légzésfigyelőben van egy alacsony akkumulátor jelző, mely extra nyugalmat biztosít.
- A TOMY légzésfigyelőt lehet kombinálni TOMY Digitális babaőrzőkkel, így a szülők extra szolgáltatásokat és előnyöket élvezhetnek a kombinált készülékek használatakor.
  • Cikkszám
    6-710313