A termék a kosárba került.
Új jelszó kérése

Kategóriák

Termékajánló

Látogató számláló

4
2
9
8
2
1
7

Fontos

Ha egy terméknél irreálisan alacsony ár jelenik meg (más áruházakhoz képest) akkor biztosan adatbázis hiba történt, amit ha lehetősége van rá kérjük jelezze az ügyfélszolgálatunknak. 

Az ilyen téves árral megjelent termékeket nem áll módunkban a megjelenített áron biztosítani a megrendelőnek.
Megértésüket és együttműködésüket köszönjük!

A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. A hivatalos termékleírásért kérjük látogasson el a termék gyártójának weboldalára.


Lansinoh, mOmma, Clevamama szakbolt


Joie termékek érkeztek! Petite&mars Cam babakocsik, autósülések, újdonságok Britax/Römer autósülés, babakocsi Peg Perego babakocsi TODI Magic babaszoba Ágynemű garnitúra, baldahin Timba Viki, Zsófi babaszoba Cam Dinamico UP babakocsi szett Elefáni Kamara, útvonaltervezés

Termék részletekDr Brown's Széles nyakú cumisüveg #240ml pink

Dr Brown's Széles nyakú cumisüveg #240ml pink
 • Dr Brown's Széles nyakú cumisüveg #240ml pink
2 550 HUF2550
- A Dr Brown's cumisüvegek, hatékony segítséget nyújtanak a hasfájás csökkentésében!
- A szabadalmaztatott légáromoltató rendszernek köszönhetően a Dr Brown’s cumisüvegek, hatékonyan csökkentik a csecsemőkori hasfájást.
- A cumisüvegben található műanyag cső etetéskor a levegőt az üveg aljára vezeti, így a baba nem nyeli le a levegőt.
- A légáramoltató rendszer megakadályozza a cumisüvegben a negatív nyomás és a légbuborékok kialakulását, ezáltal segít enyhíteni a bélgörcsöket, a visszaböfizést és a szélképződést.
- A Dr Brown’s cumisüvegekből való etetés természetessé és a szoptatáshoz hasonlóvá válik.
- Segít az A, C, E, vitaminok megőrzésében.
- A Dr Brown’s cumisüvegek Biszfenol-A mentes polipropilénből készülnek, pvc és ólommentesek.
 • - A Dr Brown's cumisüveg lelke a szabadalmaztatott, belső légáramoltató csőrendszer, melynek köszönhetően a Dr Brown's cumisüveg teljesen másképpen működik, mint más cumisüvegek.
  - A légáramoltató megakadályozza az üvegben a vákuum kialakulását, és lehetővé teszi a folyadék pozitív nyomású áramlását , amely a szoptatáshoz hasonló élményt nyújt.
  - Ahogy a baba eszik, a levegő az üveg nyakán és a légáramoltatón keresztül a folyadékot kikerülve jut az üvegbe, a folyadék szintje fölé.
  - A levegő nem keveredik az üvegben lévő anyatejjel vagy tápszerrel.
  - Ezáltal minimális a folyadék oxidációja, és a nélkülözhetetlen tápanyagok, mint például az A, C és E vitamin is tovább fennmaradnak.
  - Az etetés a szoptatáshoz hasonlóvá válik, a légáramoltatónak köszönhetően nem kell a babáknak a vákuum ellen dolgozniuk, és a légbuborékok lenyelése sem okoz nekik kellemetlenségeket.
  - Ezáltal csökken a hasfájás, bukás, büfizés és gázképződés lehetősége.
  - Az anyatejnek vagy tápszernek szabad folyást biztosít, anélkül, hogy a cumi összenyomódna.
 • Cikkszám
  200-158135